Reparera iPhone i Gävle hos Fixiphone.se

Fixiphone.se kommer att snart öppna sin nya butik i Gävle.

Där du kan reparera och laga din iPhone på en timme. Vi erbjuder blixsnabba reparation till billiga priser

Fixiphone.se kan laga din iPhone. du kan lämna in din iPhone till oss i Gävle .å . Vi laga och reparera din iPhone på endast en timme.  Vi har stor erfarenhet av iPhone reparation därför kan du lita på oss. Vi använder originaldelar och lämnar 3 månader garanti.


besök gärna vår butik i Gävle eller skicka in din iPhone för iPhone reparation.


iPhones hemsidan

Laga och reparera iphone i Gävle


laga din iphone hos https://www.fixiphone.se/laga-din-iphone-i-gavle/ 25 minuter iPhone-skärm reparation medan du väntar Samma dag utnämning eller walk-ins är välkomna, De flesta iPhone skärmbyten tar cirka 25 minuter  i Gävle .iPads kan ta upp till 1 till 3 timmar. Vi leder i snabb och enkel reparationstjänster på Manhattan.

månaders garanti

Problemfri garanti, All skärm kom med 12 månaders garanti, som inte inkluderar fysisk eller vattenskada. Batteri och andra kommer att levereras med 180 dagars garanti. Awards

Kvalitet Delar gör det stor skillnad i reparation

Vi använder de ursprungliga kvalitetsdelarna på marknaden. Vi kan vara några dollar mer än andra, men det beror på att vi bryr oss om kvaliteten och din tillfredsställelse mer priset. På sikt kommer kvalitetsreparationer definitivt att spara dig mer. Lita på oss, vi får en handfull icke-kvalificerade och oprofessionella reparationer varje dag

Över 30 000 enheter reparerade Över 10 års erfarenhet av reparationer är alla våra tekniker högt utbildade med en datorteknik eller mer än 2 000 skärmar som ersätts minst.

              Vi bryr oss Vårt team är utbildat att göra mer än bara att fixa ett visst problem som du frågade. Vi vill återställa enheten till originalet så mycket som möjligt. Till exempel används specialverktyg på 95% av alla iPhones vi gör för att justera och justera det böjda hörnet eller skada metallramen innan vi installerar en helt ny skärm. De flesta apparater kan inte ens säga att det har reparerats tidigare.

Vi gör mer därför att vi bryr oss!